16 januari 2010

Photobucket

Photobucket

Photobucket
foto av: josefin hardinger

16 kommentarer:

klara sa...

åh vilken sjuuukt fin klänning!! går dina verk att köpa? riktigt fina bilder också, like ze styling

Anonym sa...

åhhhh perketa klänningen!

lilly sa...

tacktack alla!

klara: jag håller faktiskt på med att sy saker som jag ska försöka få sålt på tradera, så det kan man säga! jag meddelar här när det sker.

Nils sa...

Sista bilden ser ut som ett "I-D"-omslag. Jättefint. Om du startar en webshop som fraktar till england och gör fler herrplagg, som linnet som jag älskar, ska jag lätt gå loss med visakortet...

lilly sa...

tacktack! jag kan ju alltid sy på beställning, eftersom jag känner dig, och för att citera dig: "uppskattar din kroppsvolym bra" eller hur du sa, så om du känner att du vill hjälpa en fattig student så gif detaljer om vad du vill ha! använder du linnet?

Anonym sa...

du lilly, jag är en liten tjej i stockholm som först och främst älskar din kläder. Jag har även lite svårt att hitta riktiga hål-i-tänderna-fina-klänningar i butiker, det är liksom alltid något som inte passar. Går det att sponsra din studentekonomi med att få önska en klänning? Är det bäst om jag mailar dig då? vore så bäst!

kram Linnea

lilly sa...

hej linnea, det går säkert att ordna, problemet är att du bor lite långt bort och det är svårt att måtta dig och så, och att jag har väldans mycket att göra. men släng iväg ett mail så ska vi se vad vi kan göra!

Sofia sa...

Det är så otroligt att det blir så jävla klockrent JÄMT.

clara sa...

okej, det här är typ den finaste klänningen någonsin, om du har tid och så någon gång i ditt liv så får du MER ÄN VÄLDIGT GÄRNA sy en sån och jag betalar massa kläder.

/clara (hon duvet från sockerdricka jappjapp)

Johanna Af Apel sa...

Men herregud, så oerhört vackert det här var.

Ellen sa...

åh så mycket fina kläder och fotografier! jag blir alldeles salig:D

Misha sa...

Oh den här är nog min favorit! Så fiin! Tjena vad duktig du är och vad duktiga ni är som styr upp så här makalösa photo-sessions!

matilda sa...

okej, men typ tack för att jag hittade den här bloggen, helt fantastisk är den! och fy vilka fina kläder, och vilket underbart arrangemang. nu åker du upp på min länklista, bums.

Jenny sa...

Den här var ju sjukt fin! Säljer du kläder också?

lilly sa...

tack så mycket och ja! det är på gång en sådan tanke, en liten webbutik kommer nog att dyka upp så småningom så fortsätt kika!

Milla sa...

for noen vakre klær du lager, selger du de en plass? skulle gjerne hatt en av dine kreasjoner i mitt skap ;)